Infraroodcabines speciaal op maatwerk

Infraroodcabine ’s gebouwd in bijna elke maat die mogelijk is. Als de ruimte beperkt is maar men toch graag wil genieten van een stuk eigen wellness dan is zeker de overweging van een eigen infraroodcabine een mogelijkheid.

Welke stralers passen bij mij?

In een infraroodcabine is het mogelijk om diverse soorten stralers te plaatsen welke allemaal een eigen manier van (in)werking op het lichaam van de gebruiker hebben. Wil men het gevoel van het zitten in een sauna bereiken dan is de keuze van de traditionele lange golf Magnesiumoxide straler een mogelijkheid hiermee is het mogelijk om een aangename temperatuur te bereiken die het gevoel van het zitten in een echte Finse sauna benaderd. Ligt de wens meer de richting van het oplossen c.q. verlichten van nekproblemen of rug (stijfheid) of schouderpijn dan kan men kiezen voor een BC carbomed straler. Voor diegenen die geen opwarmtijd wensen en bijvoorbeeld Fibromyalgie als lichamelijke pijn ervaren kan de Full Spectrum straler van Dr. Fischer een betere keus zijn.

Wat zijn de voordelen van een infraroodcabine?

Het is in grote mate afhankelijk van het gebruik of klacht welke straler men wil gebruiken om een verlichting van een probleem te bereiken. Maar ook voor het gebruik als zuiver ontspanning middel is de infraroodcabine zeer geschikt. Wat nog een voordeel is, is dat de gemiddelde cabine op een standaard 220 Volts aansluiting kan worden aangesloten en dus geen krachtstroom nodig heeft. Voor de keuze van het hout welke in de cabine wordt gebruikt is er nog een voordeel door de lagere temperatuur is de kwaliteit van het gebruikte wandmateriaal minder belangrijk. Minder ruimte maar meer effectiviteit die snel merkbaar is bij gebruik van de juiste stralers. Wilt u hier meer over weten? Lees dan ons artikel.

Sauna duo heat

Duo Heat cabines of beter gezegd een sauna met infrarood stralers of een infraroodcabine met een sauna oven. Deze uitvoeringswijze wordt steeds meer gevraagd en voegt dan aan de wellness beleving een behoorlijke extra beleving toe. Deze luxe Duo heat cabines kunnen naar wens uitgevoerd worden met infraroodstralers in het plafond maar ook is het mogelijk om dit in de rugzijde tussen de hoge- en de lage bank te plaatsen. Daarnaast als er qua ruimte niet veel mogelijk is kan men eventueel kiezen voor een cabine met infraroodstralers, welke dan voorzien wordt van een kleine sauna oven afhankelijk van de grote en dan dus ook het vermogen van de saunaoven is het mogelijk om dit op een standaard wandcontactdoos van 220 Volt (met randaarde) aan te sluiten. Ook hier geldt alles indien technisch mogelijk naar maat en uitvoering conform uw wens.