Wilt u een sauna laten bouwen door desaunaspecialist.nl?

Bent u van plan om een sauna thuis te gaan bouwen? Denkt u aan een traditionele Finse sauna of wilt u een modern design sauna bouwen en wilt u liever een binnensauna, een buitensauna of een infraroodsauna? Het maakt niet uit wat voor sauna u wilt bouwen, bij de Saunaspecialist bouwen wij iedere sauna op maat. Wij adviseren in het ontwerp, bouwen de sauna op maat in onze eigen werkplaats en vervolgens bouwen we de sauna bij u thuis of op locatie

desaunspecialist sauna laten maken (35)

High luxe sauna

In een wellness gaat het om luxe en volop genieten. Met uw eigen prive-wellness kunt u op elk gewenst moment genieten. De ‘luxe’ van een privé-wellness is dat u er op elk gewenst moment gebruik van kunt maken. Ook deze sauna kan in iedere maat en wens gebouwd worden.
Lees meer…

High-luxe-sauna-bouwen

Luxe finse sauna

Met een traditionele Finse sauna wordt je lichaam anders opgewarmd dan in een infraroodcabine. In een Finse sauna wordt de lucht in de cabine heel sterk opgewarmd. Je lichaam neemt die warmte op, waarna je begint te transpireren om je lichaamstemperatuur weer op peil te krijgen.
Lees meer…

desaunspecialist sauna laten maken (53)

Buitensauna

Wanneer men een heerlijke Finse sauna in bezit wil hebben maar er in de woning geen plaats voor heeft (of dit niet wil) dan is er nog de mogelijkheid van een buitensauna.
Lees meer…

Sauna-duo-heat-bouwen

Duo heat sauna

Een duo heat cabine wordt steeds meer gevraagd en voegt aan de wellness een extra beleving toe. Deze cabine is een sauna met infrarood stralers of een infraroodcabine met een sauna oven.
Lees meer…

Stoomcabine-bouwen

Stoomcabine

Een stoomcabine is een van de meest luxe artikelen die men zich kan wensen. Deze exclusieve bouwwijze geeft alle vrijheid in vorm en maat die men zich maar wensen kan. De keuze in gebruikte materialen is zeer groot en kan volledig naar eigen keuze worden ingevuld.
Lees meer…

Infraroodcabine-sauna-bouwen

Infraroodcabine

Een infraroodcabine kan in bijna elke maat gebouwd worden met veel diverse soorten stralers die allemaal een eigen manier van werken hebben op het lichaam. Maar ook voor het gebruik als zuiver ontspanning middel is de infraroodcabine zeer geschikt.
Lees meer…