Uw eigen sauna thuis.

Verlangt u naar warmte en ontspanning zeker na een lange dag van werken dan is het bezit van een eigen stukje privé wellness een heerlijk bezit. Heeft een plek? dan hebben wij een opmaat gemaakte oplossing voor u!

Wij bouwen luxe Finse sauna’s maar ook infraroodcabines en stoomcabines geheel opmaat voor bij u thuis. Buitensauna’s bouwen wij ook, mocht er in huis geen plek zijn dan bouwen wij de mooiste buitensauna’s die u zich maar wensen kan met openhaard en terras verwarming uw wens is ons werk. Ontspannen in uw eigen privé omgeving geheel voor u alleen zo vaak en zo lang als u maar wilt in alle rust.

Onze werkwijze

In onze eigen werkplaats worden de ideeën omgezet in tastbare hoge kwaliteitsproducten met geheel uw eigen wensen. Door middel van Cad tekenwerk kunnen wij u een zeer goed beeld geven wat wij voor u kunnen creëren en indien gewenst is het zelfs mogelijk om dit in 3D met Google Sketchup voor u zichtbaar te maken.

De saunaspecialist met meer dan 28 jaar ervaring in wellness

Desaunaspecialist uw specialist voor wellness kijk maar eens naar de vele foto’s van de gebouwde projecten daar kunt u vast inspiratie voor uw eigen wellness opdoen. Of kom gerust eens langs en geniet van onze koffie en laat u prima voorlichten over datgene wat u zoekt.

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, zaterdag en ‘s avonds op afspraak.