Prefab stoomcabine

Stoom, de zachte ervaring van warmte en vocht vermengd met geuren en of kleuren. Een stoomcabine is een van de meest luxe artikelen die men zich kan wensen voor gebruik in de privésfeer of voor gebruik in de professionele sfeer (hotels, sportscholen). Deze stoomcabines kan men bouwen met prefab wanden (Polyfaser) wat een snelle bouwwijze geeft met echter een beperkte keuze in afmetingen en kleuren.

Wat zijn de voordelen van prefab stoomcabines?

Het voordeel is wel dat het onderhoud van deze cabines simpel en snel kan worden uitgevoerd. Door de geïsoleerde wanden het ronde dak en ruime (eventueel zelfs voorgevormde zitplaatsen) zitbanken heeft men een hoogwaardige cabine met een zeer lange levensduur, en relatief weinig onderhoud wat zeker bij professioneel gebruik een belangrijke rol speelt. Naar keuze is het zelfs mogelijk deze cabines te leveren met een eigen bodem en eigen afvoer wat het de mogelijkheid geeft om deze cabines bijna overal te plaatsen.

Uitgevoerd met een hoogwaardige stoomdeur welke in diverse kleuren kan worden geleverd heeft men snel een royale professionele stoomcabine met zeer luxe uitstraling. Wanneer men daarnaast de frontzijde afwerkt met een hetzelfde materiaal als welke verder in de ruimte is toegepast zal alleen de ingangsdeur de gebruiker erop attente maken dat er zich hier (achter) een stoomcabine bevindt. Dankzij de geïsoleerde wanden is het mogelijk (indien niet te groot) om deze cabines te voorzien van een stoomgenerator welke op een normale vrije 220 Volts groep kan worden aangesloten.