Wij bouwen professionele sauna’s op speciaal op maat.

Als echte saunabouwer met eigen productie, werkplaats en uitstekende vakmensen kunnen we u bijna altijd van dienst zijn. Als het nu onder een dubbel schuin dak is of in een oud buiten gebouwtje is, in samenspraak met u gaan we kijken en zoeken naar de juiste bouwwijze met een daarbij passende indeling. Dit geldt tevens voor de saunabanken, deze worden stuk voor stuk met de hand volledig naar wens van de klant gebouwd, ook dit geeft een grote mate van vrijheid in maatvoering en vormgeving.

Hoe werken wij?

Als de saunaspecialist importeren wij zelf onze houtsoorten uit het buitenland wat ons de mogelijkheid geeft om u een goede prijs met veel keuzemogelijkheden aan te bieden. En dankzij onze mogelijkheid om de sauna voor u in CAD te tekenen kunnen wij u tot op de mm laten zien wat u krijgt en hoe dit eruit komt te zien. Tevens is het mogelijk om de sauna in SketchUp in 3D aan u te presenteren wat bij de grotere projecten een zeer duidelijk beeld geeft wat er voor u gebouwd wordt.

Sauna ontwerp tekening

Voordat we daadwerkelijk beginnen met bouwen gaan we eerst een digitale bouwtekening maken. Als u zich hierin kan vinden wordt er een gedetailleerde offerte voor u aangemaakt waarin alle details nog eens in worden vastgelegd. Daar waar de plaats van de sauna als bijna onmogelijk lijkt komt de jarenlange ervaring van ons uitstekend van pas. Het maken van een ontwerp c.q. het bepalen van een indeling kunt u prima in samenspraak met ons vormgeven. Als de ideevorming en technische realiseerbaarheid duidelijk is geworden, wordt dit op papier gezet en door de CAD tekenaar uitgewerkt tot een zichtbaar plan.

Voorbeelden van CAD tekeningen

Cad tekening 1

Cad tekening 2

Panorama glassauna

Een van de optisch meest mooie sauna’s is een sauna met een voorkant van geheel glas. Een luxe interieur mag worden gezien zeker in combinatie met een fraaie Tower-oven en een indirecte wandverlichting. De glaswand wordt op maat gemaakt van veiligheidsglas 8mm soms 10mm blank glas. Ook is er de optie om de glaswand met smoke glas te laten uitvoeren, in totaal is dit in 5 kleuren mogelijk. Bij een fraaie glaswand hoort ook een fraai en degelijk glas aan glas scharnier en een T-greep RVS buiten, hout binnen. De glaswand kan bijna rechtstreeks op de bestaande grond worden geplaatst. Waar men wel rekening mee moet houden is de oven, deze dient een grotere capaciteit te hebben wat veroorzaakt wordt door het verlies aan warmte door de glaswand heen. Laat u bij ons informeren over het laten maken van een mooie glazen sauna.