De saunaspecialist van 1991 t/m 2021.

De saunaspecialist is een familiebedrijf welke in 1991 is gestart in de wellness branche als specialist in zonnebanken ook wel bekend onder de naam Sol de Luxe.
Groot geworden met merken als Hapro en Alisun en daarna doorgegroeid naar de professionele kant van de zonnebanken met als huismerk Hapro.
Als specialist kunt u voor alles op het gebied van zonnebanken nog steeds bij ons terecht of dit nu UV-lampen zijn of cosmetica veel artikelen zijn standaard op voorraad.
De wereld verandert en zo ook Sol de Luxe door de grote vraag naar specialistische kennis voor het bouwen van wellness apparatuur en de reeds aanwezige mogelijkheden hiervoor binnen Sol de Luxe is de afdeling Saunaspecialist ontstaan.
Deze specialistische tweede poot van het bedrijf Sol de Luxe heeft de laatste jaren een stormachtige groei doorgemaakt en is nu de grootste zijde van het bedrijf geworden.
Met vijf personen is Sol de Luxe/De Saunaspecialist niet de grootste maar wel heel klantgericht.
Door en door gespecialiseerd in haar productkennis met personeel wat al vele jaren in vaste dienst is.
In het bezit van een eigen productie werkplaats voorzien van de juiste machinale apparatuur maakt dit  het mogelijk om diverse specialistische producten in eigen beheer te fabriceren.
Een fraaie showroom met kantoren maakt dit bedrijf tot een persoonlijk en klantvriendelijk bedrijf waar wij u graag zien verschijnen.

Kom gerust eens lang als u plannen heeft, een goed gesprek gecombineerd met goede koffie of thee kan heel verhelderend werken en mocht u daarna van ons als u leverancier gebruik willen maken dan zijn we u graag van dienst.

Tot ziens in Joure

Herman de Jong

Eigenaar Sol de Luxe/De Saunaspecialist