Wij bouwen Infrarood cabine’s speciaal op maat.

Bent u op zoek naar een infrarood cabine maar kunt u geen vinden op de juiste maat? Wellicht heeft u een plek in uw huis gevonden maar zit u met een schuin dak? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Hoe gaan wij te werk?

Als eerst gaan wij met u in gesprek over de gewenste plek en afmetingen, daarna kunnen wij op basis van deze gegevens u een goed advies geven over de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.

Tijdens ons gesprek gaan wij u ook het een en ander vertellen over de materialen die wij kunnen aanbieden aan u zodat u een goed beeld krijgt over hoe de cabine er daadwerkelijk uit komt te zien. Ook kunnen wij u wat vertellen over de vermogens van stroom die u nodig zult hebben voor de cabine. Dit is namelijk altijd afhankelijk van meerdere factoren o.a. aantal stralers, verlichting of extra opties zoals bluetooth audio.

Vervolgens maken wij een 2D ontwerp tekening, als u tevreden bent met het ontwerp kunnen wij hiermee een uitgebreide offerte voor u opstellen

Binnen in huis of buiten in de tuin?

Heeft u geen plek in huis dan is het ook mogelijk om een infrarood cabine te realiseren in een bestaande garage of schuur. Ook bouwen wij vrijstaande buiten cabines. Wij plaatsen dan een hardhouten fundering in uw tuin waarop wij dan de cabine monteren. voor zulke buiten projecten gebruiken wij uitsluitend goede kwaliteit materialen zodat u  jaren kunt genieten van uw wellness.

Voorbeelden van Ontwerp tekeningen:

Infrarood cabine

Panorama glas-INFRA cabine

Een van de optisch meest mooie cabines is een cabine met een voorkant geheel van glas. Een luxe interieur mag worden gezien zeker in combinatie met een indirecte wandverlichting. De glaswand wordt op maat gemaakt van veiligheidsglas 8mm of 10mm blank glas. Ook is er de optie om de glaswand te laten uitvoeren in een kleur (bijvoorbeeld grijs). dit is in 5 kleuren mogelijk. Bij een fraaie glaswand hoort ook een fraai en degelijk glas aan glas scharnier en een T-greep RVS buiten, hout binnen. De glaswand kan bijna rechtstreeks op de bestaande grond worden geplaatst.  Laat u bij ons informeren over het laten maken van een mooie glazen infrarood cabine.