Stoomcabine speciaal naar wens

Stoom, de zachte ervaring van warmte en vocht vermengd met geuren en of kleuren. Een stoomcabine is een van de meest luxe artikelen die men zich kan wensen voor gebruik in de privésfeer of voor gebruik in de professionele sfeer (hotels, sportscholen). Wanneer u een integratie wil met de doucheruimte of een plek heeft die u geheel naar eigen wens wil inrichten met stoom dan is de keuze van een bouwkundige stoomcabine de enigste mogelijkheid.

De vele mogelijkheden van een stoomcabine

Deze exclusieve bouwwijze geeft alle vrijheid in vorm en maat die men zich maar wensen kan. De keuze in gebruikte materialen is zeer groot en kan volledig naar eigen keuze worden ingevuld. Men kan hierbij denken aan ronde banken eventueel voorzien van verwarming wat een groot comfort biedt om op te liggen of op te zitten. De afwerking van de wanden of banken kan men naar eigen keuze invullen met diverse luxe materialen zoals Mozaïek glas tegels of het moderne betonlook stucwerk.

Stoomcabine met verlichting

Ook voor de verlichting geldt dat er zeer veel keuze is van standaard wit tot RGB-kleuren led verlichting. Wat ook nog een mogelijkheid is men kan de bouwkundige cabine voorzien van een Sun shower waarmee het mogelijk is om een gezonde bruine kleur op te doen tijdens het gebruik van de bouwkundige stoomcabine. Bouwkundige stoomcabines benaderen het dichts de welbekende Turkse Hamam zeker wanneer men hier rekening houdt met de te gebruiken kleuren en afwerkmaterialen. Wanneer men volledig vrijheid in vormgeving en uitvoering wenst dan is de bouwkundige stoomcabine de enigste juiste keuze. Het bouwen van deze exclusieve stoomcabines is werk voor meerdere specialisten welke in nauw samenspraak met elkaar ervoor kunnen zorgen dat men een zeer hoogwaardig en exclusief product in bezit krijgt. De saunaspecialist is u hier met al zijn kennis een goede partner in.