Wij bouwen Stoom cabine’s speciaal op maat.

Bent u op zoek naar een stoom cabine maar kunt u geen vinden op de juiste maat?  Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Hoe gaan wij te werk?

Als eerst gaan wij met u in gesprek over de gewenste plek en afmetingen, daarna kunnen wij op basis van deze gegevens u een goed advies geven over de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.

Tijdens ons gesprek gaan wij u ook het een en ander vertellen over de materialen die wij kunnen aanbieden aan u zodat u een goed beeld krijgt over hoe de cabine er daadwerkelijk uit komt te zien. Ook kunnen wij u wat vertellen over de vermogens van stroom die u nodig zult hebben voor de cabine.

Vervolgens maken wij een 2D ontwerp tekening, als u tevreden bent met het ontwerp kunnen wij hiermee een uitgebreide offerte voor u opstellen

Panorama glas-stoom cabine

Een van de optisch meest mooie cabines is een cabine met een voorkant geheel van glas. Een luxe interieur mag worden gezien zeker in combinatie met verlichting. De glaswand wordt op maat gemaakt van veiligheidsglas 8mm of 10mm blank glas. Ook is er de optie om de glaswand te laten uitvoeren in een kleur (bijvoorbeeld grijs). dit is in 5 kleuren mogelijk. Bij een fraaie glaswand hoort ook een fraai en degelijk glas aan glas scharnier en een T-greep. De glaswand kan bijna rechtstreeks op de bestaande grond worden geplaatst.  Laat u bij ons informeren over het laten maken van een mooie glazen stoom cabine.